Voksen show

"One Night In Las Vegas"

Med Bugtaler Peter Nørgaard

Bugtaler Peter Nørgaard optræder til privat og firma fest. nyhed Tom Jones medvirker nu i showet.

Hyr en bugtaler og liv op i festen

img

Få unik underholdning til fest

One Night In Las Vegas – med Peter Nørgaard

En cocktail med det bedste fra underholdningens verden; Sang, trylleri og bugtaleri. Har du en større fest, en rund fødselsdag, et firmaarrangement eller noget helt fjerde? Og skal du bruge underholdning til fest, der får dine gæster til at more sig og få et stort smil frem på læben? Så er Peter Nørgaards show, One Night In Las Vegas, det helt rette.

Underholdning med humor og grineflip

Magisk show, en levende bugtaler-dukke (med hjælp fra én “frivillig publikum”) og sangklassikere som “Viva Las Vegas” og ”What A Wonderful World” sunget af Louis Armstrong. Alt dette af en multikunstner på højt plan, kunne være opskriften til den bedste underholdning, fyldt til kanten med humor og grineflip.

Book underholdning til fest allerede i dag

Få mere information om vores show eller bestil underholdning til fest. Kontakt Showagent på telefon (+45) 70 20 07 06 eller e-mail peter@showagent.dk og hør mere om showet.

Peter Nørgaard er blandt andet kendt fra TV2’s Danmark Har Talent​.

HYR EN BUGTALER

Det kan være smart at afpasse underholdningen til det, man vil med festen – vil man have folk til at danse, kan man hyre en DJ. Vil man hylde en person, kan man hyre en til at lave noget sjov med den person.

Oplev magien ved Peter Nørgaards bugtaler show

… hvor du kan nyde optrædener fra nogle af musik- og underholdningshistoriens største ikoner. Mit show, ‘One Night In Las Vegas’, inkluderer håndskulpterede dukker af legendariske figurer som Elvis Presley, Elton John, Louis Armstrong, Tom Jones, og ikke at forglemme, min sjove hund, Charlie. Disse dukker bringer hver især deres unikke stil og stemme til scenen, hvilket skaber en uforglemmelig underholdningsoplevelse.

Hver af disse karakterer er omhyggeligt valgt og designet til at repræsentere essensen af deres virkelige modstykker. Fra Elvis’ karismatiske energi og Tom Jones’ kraftfulde vokalpræstationer til Louis Armstrongs jazzede trompetsoloer og Elton Johns ikoniske klaverhits, garanterer showet en aften fyldt med musikalsk nostalgi og komisk interaktion. Charlie, den sjove hund, tilføjer et humoristisk touch, der binder showet sammen med grin og morskab.

Hvis du er fan af disse musikalske legender eller bare leder efter en underholdende aften, der kombinerer talentfuld bugtalning med klassisk musik, så er ‘One Night In Las Vegas’ showet for dig.

Play Video

Danmarks dygtigste bugtaler

For ikke så mange år siden var der en bugtaler, der vandt America’s got talent. Amerikas befolkning var henrykte over at se noget, de ikke havde set før.
Navnet på vinderen var Terry Fator, og han er stadig kendt den dag i dag, hvor han kører rundt og laver shows.
Nu har Danmark sit eget svar på Terry Fator. Han er en af Danmarks dygtigste bugtalere og har faktisk optrådt sammen med selveste Terry Fator i Las Vegas. Faktisk er han ikke kun bugtaler, men bug-synger.

Han kan optræde som bugtaler til fest med både Elvis og Tina Turner, og hans optræden med Hunden Charlie er den mest populære.

Skal der sættes gang i festen med et festligt, humoristisk og musikalsk indslag? Skal aftenen byde på underholdning i særklasse, der udover at gøre aftenen sjov og mindeværdig, samtidig er topprofessionel og med al udstyr inkluderet, så du som arrangør ikke behøver tænke på noget?
Så er showet One Night In Las Vegas med Peter Nørgaard det oplagte valg!
 
Her får du en frisk cocktail med noget af det bedste fra underholdningens verden; Sang, trylleri og bugtaleri på allerhøjeste niveau. Peter får selskab af flere kendis(dukke)venner iløbet af showet, som byder ind med nogle af deres musikalske hits som fx ”Viva Las Vegas”, ”What a Wonderful World” eller ”Proud Mary”. Alt leveres af én og samme professionelle multikunstner, der med højt humør og glimt i øjet nok skal få sat gang i latterbølgerne.
 
Showet er oplagt til større fester, som runde fødselsdage og firmaarrangementer, men hold dig endelig ikke tilbage fra at ringe og høre mere om showet, hvis du skal holde en anden form for arrangement. Det kan du gøre HER.
 
Hvad siger de tidligere kunder?
 
De er heldigvis så begejstrede at de ofte helt uopfordret skriver flotte anmeldelser! Vil du læse mere om hvad tidligere kunder har haft af oplevelser med showet kan du enten klikke på ”anmeldelser” på Google, eller tage et kig forbi Trustpilot. Her på siden har vi også plukket et par anmeldelser ud, så du kan læse dem.
 
 
Vi har i mange år brugt Peter Nørgaard, både til vores Grundlovs arrangement på Metalskolen Jørlunde, men også til andre medlems aktiviteter, og igen i år, var det en stor oplevelse at se og høre Peter.
Publikum er vildt begejstret for Peters optræden, og alle føler sig underholdt.
Der er ingen tvivl om at vi fortsat vil bruge Peter i fremtiden.
 
Vi har haft forøgelsen at ha´ besøg af Peter med hans Las Vega Show.
På et meget ubarmhjertigt tidspunkt for et center ”en fredag aften kl. 21 midt på måneden ”
Peter klarede jobbet med kryds og slange, showet var meget underholdende for de mange gæster der var mødt op for at se showet.
Peter var meget flink til at møde alle gæster der ønskede det efter showet..
Alt i alt en super oplevelse.
 
Vi havde den store fornøjelse at have Peter Nørgaard til VIP fest under Dana Cup 21. juli 2015.
Et fantastisk show som publikum tog fantastisk imod.
( tænk jer Peter fangede ca. 500 mennesker fra 47 forskellige nationer )
Mange var flade af grin.
 
Peter var derudover et fantastisk menneske, vi fik hurtigt og effektive aftaler
om lyd og lys. Vi havde kun ½ time fra der var ca. 1500 spisende unge fodboldspillere i hallen,
til alt var ændret til en VIP fest.
1. år med ny multihal.
Alt blev klaret med lune og store smil.
Tusind tak Peter Nørgaard