Voksen show

"One Night In Las Vegas"

Med Bugtaler Peter Nørgaard

img

Hyr en bugtaler og liv op i festen

img

Få unik underholdning til fest

One Night In Las Vegas – med Peter Nørgaard

En cocktail med det bedste fra underholdningens verden; Sang, trylleri og bugtaleri. Har du en større fest, en rund fødselsdag, et firmaarrangement eller noget helt fjerde? Og skal du bruge underholdning til fest, der får dine gæster til at more sig og få et stort smil frem på læben? Så er Peter Nørgaards show, One Night In Las Vegas, det helt rette.

Underholdning med humor og grineflip

Magisk show, en levende bugtaler-dukke (med hjælp fra én “frivillig publikum”) og sangklassikere som “Viva Las Vegas” og ”What A Wonderful World” sunget af Louis Armstrong. Alt dette af en multikunstner på højt plan, kunne være opskriften til den bedste underholdning, fyldt til kanten med humor og grineflip.

Book underholdning til fest allerede i dag

Få mere information om vores show eller bestil underholdning til fest. Kontakt Showagent på telefon (+45) 70 20 07 06 eller e-mail peter@showagent.dk og hør mere om showet.
Peter Nørgaard er blandt andet kendt fra TV2’s Danmark Har Talent​.

HYR EN BUGTALER

Det kan være smart at afpasse underholdningen til det, man vil med festen – vil man have folk til at danse, kan man hyre en DJ. Vil man hylde en person, kan man hyre en til at lave noget sjov med den person.
Play Video

Danmarks dygtigste bugtaler

For ikke så mange år siden var der en bugtaler, der vandt America’s got talent. Amerikas befolkning var henrykte over at se noget, de ikke havde set før.
Navnet på vinderen var Terry Fator, og han er stadig kendt den dag i dag, hvor han kører rundt og laver shows.
Nu har Danmark sit eget svar på Terry Fator. Han er en af Danmarks dygtigste bugtalere og har faktisk optrådt sammen med selveste Terry Fator i Las Vegas. Faktisk er han ikke kun bugtaler, men bug-synger.

Han kan optræde som bugtaler til fest med både Elvis og Tina Turner, og hans optræden med Hunden Charlie er den mest populære.