Peter Nørgaard er født i Hong Kong i 1980 af danske forældre.

Her under ses Peter sammen med din bugtaler dukke/hund Charlie

Om Peter Nørgaard

Peter Nørgaard er en dansk musicalperformer, bugtaler og entertainer, der fik et stort gennembrud i TV2 talent showet ”Danmark Har Talent” i 2015. Han tryllebandt publikum, med sin hund Charlie, og nåede finalen.
Et af højdepunkterne i Peters karriere var, da han optrådte hos Terry Fator i Las Vegas på Mirage Hotel i 2015, som en særlig gæstestjerne.

Peter Nørgaard har tidligere optrådt i en række teaterstykker som den reumert-nominerede danske adoption af “Avenue Q”, “Skatteøen” og “Hair”. Han var med-dukkefører for Elmo i de første 13 episoder af Sesam Street.

Peter Nørgaard er uddannet fra Den Danske Scenekunstskole – Det Danske Musicalakademi i Fredericia. Han er blevet uddannet af forskellige danske og internationale førende kunstnere og nået topkarakterer i hans sangeksamen med et flot 12 tal.

Peter har desuden deltaget i en række udlandske master Classes med Kevin Clash (Sesame Street), Stephen Schwartz(Broadway) og en række andre kunstnere. Sammen med sin kone Carolina Lybeck-Nørgaard har Peter Nørgaard lavet forskellige shows til både børn og voksne, som de rejser rundt omkring i Danmark på forskellige arrangementer. Deres mange shows til børn er baseret på velkendte figurer fra Nickelodeon eller andre velkendte figurer som Pyjamashelte og Paw Partol.

Deres shows der er rettet mod et voksen publikum indeholder elementer fra jazz, swing og musicals.