Børne og familieshow med trylleri og bugtaler for hele familien

img
Peter er børnenes ven og afspejler børnenes energi. Han leverer et sjovt og levende børneshow – og så kan han trylle … Meeen, det er ikke altid det går helt så godt, som Peter selv havde regnet med. Men heldigvis er der altid nogle børn blandt publikum, der er friske på at hjælpe ham med tryllenummeret.

Dragen Dennis er også med… men han hjælper ikke ligefrem… (modarbejder er nok nærmere ordet). Børn elsker Dennis da han er det rene anarki på scenen. Når hunden Charlie overtager showet… og det gør han… sætter han altid Peter på prøve med sin tålmodighed.

Bugtaler og trylleshow for børn.
Showet varer cirka 30 minutter, både børn og voksne bliver aktivt inddraget i showet. Alle lattermuskler bliver rørt.
Bugtaler- og trylleshowet anbefales til blandt andet foreninger, Institutioner, reklamefremstød, teambuildning og firmafester eller større sammenkomster (hvor børn er inviteret). Her får du en tryllekunstner, sanger, entertainer og bugtaler i ét og samme børneshow.

Vil I gerne vide mere om Peters fortryllende og magiske børneshow? Kontakt Showagent på telefon (+45) 70 20 07 06 eller e-mail peter@showagent.dk og hør mere om showet.

Play Video

Peter Bugtaler Bugtaler til fest og andre begivenheder

Alle store fester er som regel glædelige begivenheder. Hvad enten det gælder en konfirmation, studenterfest, rund fødselsdag eller en julefrokost, er en stor fest en god undskyldning for at samles og være glade i hinandens selskab.

En stor begivenhed kan sagtens være underholdende nok i sig selv, men vil man være sikker på, at festen bliver en succes, kan det være en god idé at hyre noget underholdning. Som for eksempel en bugtaler.