Danske sang klassiker vi alle kender

DANSKE LEGENDER

Med Bugtaler Peter Nørgaard

Hyr en bugtaler og liv op i festen

🎤 Peter Nørgaard er Tilbage med et helt nyt DANSK show! 🎤

Showet: "De Danske Bugtaler Show"

Tag med på en uforglemmelig musikalsk rejse gennem tidens største danske hits i selskab med den utroligt talentfulde bugtaler, Peter Nørgaard! Det er tid til at løsne lattermusklerne og synge med på alle de sange, der har formet vores musikalske arv.

🎶 "Midsommersangen" til "Sexcikane" - Syng med, som om du aldrig har sunget før! 🎶

Har du nogensinde set en bugtaler live og eller hørt en bugtaler synge de mest ikoniske danske sange? Velkommen til Peter Nørgaards fantastiske univers, hvor hans dukke-venner bliver til livsnyderiske legender som Michael Bundesen fra Shu-bi-dua, John Mogensen og endda Flemming “Bamse” Jørgensen fra Bamses Venner! Du vil grine, du vil synge, og du vil føle dig som en del af showet.

🤣 Garanteret Latterkramper og Fællessang! 🎤

Peter Nørgaard har en unik evne til at bringe disse karakterer lil live på en måde, der efterlader publikum i ærefrygt og latterkramper på én og samme tid. Forestil dig at se og høre Flemming “Bamse” Jørgensen dukke op på scenen igen, denne gang som dukke, og give os alle de elskede hits, vi ikke kan få nok af.

🕒 **Ét Show, Uendelige Minder** 🎉

HYR EN BUGTALER

Dette enestående show varer 40 minutter med non-stop grin, musik og sjov. Du kan også vælge den tidsramme, der passer bedst til dit arrangement – 2x 30 minutters show, så ingen går glip af den magiske oplevelse.

Så gør dig klar til en aften med musik, latter og nostalgi, når Peter Nørgaard og hans uforlignelige dukker indtager scenen. 

Play Video

Danmarks dygtigste bugtaler

Hvad får du, når du kombinerer komedie, bugtaleri og dansk frækhed? Intet mindre end et utroligt talent kaldet Danmarks helt egen dukkesensation! Denne talentfulde fyr har endda delt scenen med Terry Fator selv i Las Vegas. Det er en seriøs ære!

Ikke alene kan han få dig til at grine med sit vittige dukkespil, men han kan også få dig til at synge og danse med sine Flemming “Bamse” Jørgensen og John Mogensen-rutiner! Men lad os være ærlige, intet er sammenligneligt med hans berømte optræden med sin dukke Charlie. Det er byens samtaleemne og med god grund! Du kan se frem til en oplevelse, når han optræder.

Har du brug for noget komisk lindring og musikalsk underholdning til dit næste store arrangement? Så se ikke længere end “Danske Legender” med Peter Nørgaard! Dette show er den perfekte blanding af top professionel og uforglemmelig sjov. Med sang, magi og bugtaleri i høj klasse, vil Peter og hans kendte venner have dig og dine gæster til at grine, indtil du får ondt i maven. Derudover vil de optræde med nogle af deres største hits som “I en lille båd der gynger” og “Står på en Alpetop”. Denne multitalentfulde performer vil bringe høj stemning og masser af grin til enhver begivenhed. Selvom det er perfekt til større begivenheder som fødselsdage og firmafester, så tøv ikke med at spørge om showet til enhver anden type samling. Kontakt os nu, og lad os fortælle dig mere!

Flemming Bamse Jørgensen som bugtalerdukke optræder sammen med bugtaler Peter Nørgaard