Den danske cabaret: ”Som sendt fra himlen”

Helt nyt show
Vi er glade og stolte over at kunne præsentere vores nye show: ”Som sendt fra himlen.”
Her byder vi publikum med på en musikalsk rejse sammen med nogle af vores mest folkekære, men desværre nu afdøde kunstnere. Showet er nemlig især bygget op over de fire sangere:
Michael Bondesen, Bamse, Kim Larsen og John Mogensen.

Deres sange er folkeeje, og alle kan synge med på de fleste numre. Der er en særlig glæde ved sammen at synge de dejlige numre, som vi har sunget med på så mange gange før. Hvem havde ikke en tåre i øjenkrogen under filmen om Bamse, hvor flere af sangene gik lige i hjertet.
Også andre elskede gæster og deres sange vil dukke op undervejs og skabe krydderi og stemning.
Alle kunstnere optræder som dukker, og deres sange fremføres live.

Frontfigur i den talentfulde trio er Entertaineren og bugtaler Peter Nørgaard – en af de meget få europæiske bugtalere, der både mestrer komik og bugtalersang!
Han får back up af de to dygtige knalddygtige cabaretkunstnere og sangere: Sofie Vind Lerstrup og Mette Marie Fisker. Naturligvis vil den populære og elskede hund Charlie også denne aften levere både flabetheder og sang.
Jan Hertz har instrueret den dygtige trio, og de flotte og farvestrålende kostumer er skabt af Christina Christensen. Publikum inddrages som en del af showet, når alle inviteres til at synge med på de mange ørehængere.

Den syngende bugtaler og entertainer
Peter Nørgaard er noget så sjældent som en professionel, syngende bugtaler!
Peter er uddannet Musicalperformer fra Det danske Musicalakademi, og han har både modtaget talentpris og hæderslegat, ligesom han har optrådt i utallige sammenhænge på TV, på teatre og i shows – senest i Tivolis juleshow. Peter har desuden optrådt i Grønland, USA, Japan, Monte Carlo

Show tid: ca 2 x 35 min

Medvirkende: Peter Nørgaard, Mette Marie Fisker og Sofie Vind Lerstrup.

Instruktør: Jan Hertz

Kostumer: Christina Christensen

”Peter Nørgaards show ”Den Danske Cabaret - Som sendt fra himlen”, er en overordentlig festlig oplevelse, hvor du oplever nogle af de største klassikere fra den danske sangskat serveret på en særdeles original, flot og talentfuld måde. Peter er udover at være en af Danmarks bedste bugtalere en vanvittig dygtig sanger, og når han samtidig bliver flankeret af Mette og Sofie, som ligeledes er eminente sangere og dansere, har du ingredienserne til en særdeles underholdende aften. Det hele er pakket ind i et flot lysshow og flotte kostumer, som sætter rammen, når folkekære sangere som Kim Larsen, Flemming ”Bamse” Jørgensen og John Mogensen bliver vakt til live igen som syngende bugtalerdukker. Jeg kan kun give showet mine varmeste anbefalinger.”

★★★★★☆ Som Sendt Fra Himlen – en vitaminindsprøjtning i en kold tid.
En cabaretforestilling med en bugtaler, et antal dukker og to sangerinder kan lyde som en skør ide. Men entertaineren og bugtaleren Peter Nørgaards nye show, som er sat i scene af den erfarne Jan Hertz, er et festfyrværkeri af en forestilling, som den grad efterlader publikum i godt humør. En forestilling, som teaterforeninger m.v. burde så i kø for at købe.
Peter Nørgaard, de to skuespillere og instruktøren Jan Hertz fortjener stor ros for forestillingen. De er som sendt fra himlen!
– Ole Simonsen /cirkus-dk.dk