Nyheder

Peter Nørgaard optræder som bugtaler i Tivolis Juleshow 2023

Pressemeddelelse

Peter Nørgaard optræder som bugtaler i Tivolis Juleshow 2023

København, 27 okt 2023 – Vi er begejstrede for at meddele, at den talentfulde bugtaler Peter Nørgaard vil optræde som en del af det eftertragtede Tivoli Juleshow 2023. Showet, der er en del af Tivolis traditionsrige juleprogram, vil finde sted i Koncertsalen den 5. december 2023 og vil være en del af den hjertelige velkomst til julen i Tivoli.

Tivolis Juleshow er kendt for at levere en overflod af underholdning og musikalske indslag, og i år er ingen undtagelse. Rasmus Botoft, der agerer vært, vil guide publikum gennem en mangfoldighed af musik og showelementer. Under ledelse af kapelmester Peter Jensen vil Tivolis Big Band skabe den rette julestemning med deltagelse af kunstnere som Oh Land, Rasmus Bjerg, samt Tivolis egne favoritter Alice Carreri, Miriam Mandipira og Betty Bitschslap.

Peter Nørgaard, kendt for sin enestående evne til at give liv til sine bugtaler-figurer, vil tilføre en ekstra dimension til Tivolis Juleshow. Hans sangtalent og humoristiske tilgang til bugtaleri vil helt sikkert begejstre publikum i alle aldre. Med i showet er hans altid frække hund Charlie.

Udover Peter Nørgaards optræden vil showet også byde på flamenco-dans af den talentfulde Selene Muñoz samt andre juleoverraskelser, der vil sprede juleglæde og magi.

Tivoli, med sin fortryllende have og smukke juleudsmykning, er det perfekte sted at indlede julen, og Tivoli Juleshow 2023 vil helt sikkert skabe den rette stemning.

Aldersanbefalingen for showet er 12 år og derover, men vi anbefaler forældre at vurdere, om forestillingens tema og historie er passende for deres børn.

Billetter til Tivolis Juleshow 2023 er tilgængelige nu og kan købes via Tivolis officielle hjemmeside.

For yderligere oplysninger og billetreservation, besøg venligst

https://www.billetlugen.dk/artist/tivoli-juleshow/

 

 

Video og billede galleri